Spændende, nuanceret, bredt anvendeligDansk BiblioteksCenter om RÆSON-bogen “Mellemøsten i krig” 179 kr./Abonnentpris: 129

Spændende, nuanceret, bredt anvendelig
Dansk BiblioteksCenter om RÆSON-bogen “Mellemøsten i krig”
179 kr./Abonnentpris: 129

21.01.2015


“Interessant og nuanceret samling af artikler og interviews […] falder gedigent durk ned i en aktuel debat om krigen i Mellemøsten og den danske deltagelse […] Bredt anvendelig og aktuel debatbog med lånere på alle biblioteker. Kan også bruges til skoleopgaver”

Sådan skriver Dansk BiblioteksCenter (DBC) om “Mellemøsten i krig” i deres officielle Lektørudtalelse (den vurdering, der vejleder danske biblioteker om hvilke nye bøger, de bør købe hjem).

Bogen samler interviews og analyser fra RÆSON (primært fra 2014). Af og med bl.a. Naser Khader, Herbert Pundik, Mogens Lykketoft, Martin Lidegaard, Per Stig Møller, Jan Øberg, Lars Erslev Andersen, Helle Malmvig, Søren K. Villemoes, Jens Nauntofte, Jakob Engel-Schmidt m.fl. Emnerne tæller bl.a.: Islamisk Stat, Syrien, Irak, Iran, Kurdistan og Gaza samt regionens fremtid.

Pris: 179 kr.
Abonnnentpris kun: 129 kr.

TILBUD: Køb bogen sammen med RÆSON-bogen “Mellemøstens Nye Verden” (se forsiden nedenfor) – samlet normalpris for begge bøger: 428 kr.:
Samlet pris: 300 kr. (spar 128 kr.)
Samlet pris for abonnenter kun: 250 kr. (spar 178 kr.)

Bemærk: Priserne er – som altid i RÆSONs webshop – inklusiv porto og ekspedition.

Weekendavisen om “Mellemøstens Nye Verden”:
“Det er en fornøjelse at læse samtlige 14 bidrag i denne bog. Sikke en masse dygtige, ikke mindst yngre Mellemøsten-forskere, vi har i Danmark, og som de dog kan skrive! Levende, klart, sobert, nøgternt, vidende og med analytisk overblik – det gælder alle 14 tekster. Opgaven, redaktørerne har stillet skribenterne, er ellers vanskelig nok: at få hold på de politiske forandringer i de arabiske lande og Israel/Palæstina og analysere konsekvenserne. Heraf bogens titel, som er yderst velvalgt, og heraf også den nødvendige inddragelse af analyser af udviklingen i Iran, Pakistan, Afghanistan og Mali” (Pernille Bramming, “Forskerguide til Mellemøsten”)

MNVcover