Anders Krab-Johansen i RÆSONs Interviewføljeton: Da væksten forsvandt, begyndte vi at slås

Anders Krab-Johansen i RÆSONs Interviewføljeton: Da væksten forsvandt, begyndte vi at slås

02.07.2015


“Det, vi ser i Danmark lige nu, er et samfund som er gået i stå. Og hvad sker der, når et samfund er gået i stå vækstmæssigt? […] Hvad sker der? Vi begynder at slås indbyrdes […] Nu gælder det om at trække maksimalt ud af systemet til sig selv. Det kan du gøre ved at stoppe med at betale skat ved topskattegrænsen, hvor du synes det bliver for meget, når du har betalt dine 42 pct. og skal op på 56 pct. Og du ser det ved at lærerne, når de bliver tvunget til at arbejde nogle flere timer på skolerne, sygemelder sig. Det er jo små protestaktioner alle steder.”

Hvor er Danmark på vej hen? Dagbladet Børsens chefredaktør er første medvirkende i RÆSONs nye Interviewføljeton, som har premiere idag og udgives frem til 15. december. I serien medvirker 35 danske magthavere, meningsdannere og forskere.

“I 12 år har vi udgivet både trykte bøger og en række ebøger. Nu lancerer RÆSONs Forlag så et nyt produkt – en interviewserie i ikke færre end 35 kapitler”, forklarer Clement Kjersgaard, der grundlagde magasinet i 2002 og stadig er udgiver af det. “Vores interviewere møder her 35 af de mennesker, vi mener har allermest at sige offentligheden. Interviewene udgives løbende – og samles undervejs til en ebog, der er færdigstøbt 15. december”.

Køb serien her:
Pris: 240 kr.
Pris for RÆSONs abonnenter: 200

Praktisk: Køber du føljetonen, modtager du hvert nyt interview pr. mail.