Velkommen! Særlige tilbud og fordele for medlemmer af FALIHOS



Velkommen! Som medlem af FALIHOS har du adgang til særlige tilbud fra RÆSON Medier:

BOGGAVE: Tegner du abonnement på RÆSON eller ÆRA, modtager du en gratis bog fra forlaget (vi betaler også porto+ekspedition) fx den aktuelle udgave af Verdens Magter (normalpris: 399 kr.). Brug formularen nederst på denne side.

RÆSON og ÆRA står bag en lang række faste arrangementer landet over – herunder Vidensfestival, Idéernes Festival og Mød Historien. Du kan se alle disse arrangementer her.

Et af de faste arrangementsformater er RÆSON AFTEN. Du har som medlem af FALIHOS gratis adgang til udvalgte arrangementer i denne serie, hvor du også kan invitere en gæst med gratis. Efterårsprogrammet er under udarbejdelse, men på vej er bl.a.:


ONSDAG 4. SEPTEMBER 2024 18.15-19.30 RÆSON AFTEN på DOKK1, Aarhus: Clement Kjersgaard: Fremtiden for medierne og journalistikken I forlængelse af eftermiddagens foredrag (16.30-18.00, gratis adgang) holder Clement endnu et foredrag om fremtiden for medierne og journalistikken, med refleksioner om bl.a. den amerikanske valgkamp og det danske medielandskab. Normalpris: 200/Rabatpris: 100

Til RÆSON AFTEN-arrangementerne er der altid reserveret god tid til spørgsmål fra salen. For at tilmelde dig, brug formularen herunder eller send os en mail om hvilket/hvilke arrangementer du ønsker at deltage i (og om du ønsker 1 eller 2 billetter): ordre@raeson.dk



Spørgsmål? Skriv til os på: ordre@raeson.dk