Ny podcastserie: Ugen med RÆSON – Lykke Friis, Andreas Forsby og Mads Dalgaard om Trump-Harris, Kinas favoritkandidat og Draghis plan for Europa

Ny podcastserie: Ugen med RÆSON – Lykke Friis, Andreas Forsby og Mads Dalgaard om Trump-Harris, Kinas favoritkandidat og Draghis plan for Europa

11.09.2024

.

I dag, 11. september 2024, lancerer RÆSON denne nye podcast: Ugen med RÆSON, som en del af det indhold, der er udenfor betalingsmuren.

Ugen med RÆSON er en direkte, uredigeret podcast, der hver onsdag – fra RÆSONs kontor ved Rådhuspladsen i København – samler tidens store spørgsmål til nogle af RÆSONs skarpeste skribenter.

I denne premiereudgave af Ugen med RÆSON diskuterer vi nattens tv-duel mellem Donald Trump og Kamela Harris, Xi Jinpings foretrukne udkom i den amerikanske valgkamp og Mario Draghis rapport om den europæiske konkurrenceevne. Deltagere: Mads Dalgaard, USA-ekspert og fhv. rådgiver på ambassaden i Washington, Andreas Bøje Forsby, seniorforsker ved DIIS og Lykke Friis, direktør ved Tænketanken Europa.

Du kan lytte til Ugen med RÆSON på Soundcloud, Spotify eller Apple.

Vært: Mathies Duch Gronemann. I redaktionen: Janus Lauritsen & Niels Koch.

Mads Dalgaard Madsen (f.1992) er Msc. International Business and Politics, Copenhagen Business School. Seniorrådgiver med fokus på USA og tidl. indenrigspolitisk rådgiver ved den danske ambassade i Washington DC.

Andreas Bøje Forsby (f. 1974) er seniorforsker ved Dansk Institut for Internationale Studier (DIIS) og har en ph.d.-grad i International Politik fra Institut for Statskundskab (KU).


Lykke Friis (f. 1969) er direktør for Tænketanken EUROPA og p.t. Richard von Weizsäcker Fellow ved Robert Bosch Academy i Berlin.