Særtilbud for RÆSONs abonnenter – og dem, der bliver det

Særtilbud for RÆSONs abonnenter – og dem, der bliver det

27.05.2017


I oktober 2017 er det 15 år siden, RÆSON blev lanceret på nettet – og i foråret var det 10 år siden, vi udsendte det første trykte nummer. I juni udkommer det nye trykte nummer, som bliver nummer 30 i rækken. Netop nu har vi en række tilbud, som gælder både dem, der tegner abonnement nu og dem, som allerede har det:

Bøger: Du kan lige nu købe tre af de seneste titler fra RÆSONs forlag til en helt særlig abonnentpris: 129 kr. (normalpris 299 kr.) inklusiv porto og ekspedition, dog maksimalt 1 eksemplar pr. abonnent. Dette tilbud gælder:
Itu – Europa, vesten og verden efter Brexit, Trump og 10 års kriser
Verden på flugt
Kampen om Mellemøstens Fremtid

Gaveeksemplarer af det nye nummer: Du kan sende tre gaveeksemplarer af RÆSONs juninummer til de modtagere, du vælger, for 110 kr. ialt (normalpris: 3 x 64 kr. = 192 kr.) inkl. porto og ekspedition

Disse tilbud gælder også alle, der abonnerer på vores nye magasin Rejser i Danmark, der i juni udgiver nummer 2 (årsabonnement kun: 198 kr. inkl. porto og ekspedition). Og er du abonnent på Rejser, kan du desuden sende et gaveeksemplar af det nye nummer til den modtager, du vælger for kun 75 kr. inkl. porto og ekspedition (normalpris: 99 kr.)