RÆSON Aften: 10 arrangementer om de største af tidens temaer

RÆSON Aften: 10 arrangementer om de største af tidens temaer

10.01.2017


I foråret 2017 lancerer RÆSON – der i forvejen har et meget omfattende arrangementsprogram med konferencer, foredrag og debataftener over hele landet – en ny serie arrangementer med titlen: RÆSON AFTEN. Konceptet er simpelt: Eksperter og magthavere mødes i skiftende formater for at diskutere tidens mest betydningsfulde begivenheder og udviklinger. Arrangementerne finder sted kl.17.00-18.30, på Vartov, i Farvergade på hjørnet af Rådhuspladsen i København.

Pris pr. arrangement: 299 kr.
Pris pr. arrangement for RÆSONs abonnenter: 199 kr.

For abonnenter:Bemærk: Udvalgte arrangementer er gratis for RÆSONs abonnenter. I foråret 2017 får vores abonnenter desuden gratis adgang til et af de øvrige arrangementer efter eget valg (bestil nedenfor) / Tegn abonnement nu (250 kr. / 200 for studerende+pensionister)

For uddannelsesinstitutioner, myndigheder, virksomheder m.v.: Virksomheder, der har et institutionsabonnement på RÆSON, har særlige muligheder for at lade medarbejdere deltage i arrangementerne. Se mere om Virksomhedsabonnementer her

KALENDER (udbygges løbende):

06.03.17: Ved nogen, hvordan man kan forandre den offentlige sektor?

Efter fire årtier, hvor Danmark i udstrækning har brugt idéerne om “new public management”, generelle effektiviseringer og mål- og resultatstyring er der ved at udbryde en ny debat om forandring i – og ledelse af – den offentlige sektor. Men ved nogen, hvor de næste forandringer skal komme fra? Mandag 6. marts har RÆSON inviteret fhv. generaldirektør (Rigshospitalet, DR) Christian S. Nissen og professor Jørgen Grønnegaard Christensen til RÆSON AFTEN. Efter deres indledende oplæg udfordres de af et spørgerpanel – herefter åbnes for spørgsmål-fra-og-debat-med salen. Pris: 299 kr. / Abonnentpris: 199 kr.

20.03.17: Vestens krise: Trump, Merkel og Løkke
“Globaliseringen sluttede 8. november 2016, da Trump blev valgt”, erklærer professor Mikkel Vedby Rasmussen, der spørger: Hvad gør vi nu – uden globaliseringen som en guide til verden? I foråret – inden Brexit – skrev han i RÆSONs forårsnummer artiklen: “Europa uden EU” – og i RÆSONs vinternummer, der udkom i december, bidrog han med artiklen “Efter globaliseringen” (begge artikler indgår i bogen “Itu”, der udkom i december. Analysen udfoldes i dette interview (offentliggjort 17/1 2017).
Pris: 299 kr. / Abonnentpris: 199 kr.

23.03.17: Mellemøstens fremtid
Hvad bliver de afgørende spørgsmål i regionen? Det fortæller Rasmus Boserup og Helle Malmvig i deres indledende oplæg – efterfulgt af spørgsmål fra salen.
Pris: 299 kr. / Gratis for abonnenter

Alle arrangementer varer i udgangspunktet 90 minutter og indeholder: Oplæg, udfordringer fra et særligt indbudt udspørgerpanel samt debat med salen

__________________ILLUSTRATION: Arkivfoto 2012 [Becks]