RÆSON og Testrup Højskole: Sommerkursus 2011 – på den politiske slagmark

RÆSON og Testrup Højskole: Sommerkursus 2011 – på den politiske slagmark

04.05.2011


Det politiske år 2011 kommer til at stå i valgets tegn. fra 24. – 30 juli inviterer RÆSON og Testrup Højskole en række af Danmarks mest dagsordensættende politikere, kommentatorer og forskere til at kaste lys over dansk politik. Hvordan tackler en kommende regering den økonomiske situation? Hvad skal vi leve af? Kan vi finansiere fremtiden blot ved at satse på uddannelse? Vil indvandrerdebatten få en renæssance? Hvilken krig deltager Danmark i næste gang? Har Kina den bedste model for fremtidig vækst, og skal vi vogte os for den kinesiske styreform?

På kurset deltager: Ritt Bjerregaard (S), Orla Hergel, Niels Krause-Kjær, Morten Messerschmidt (DF), John Dyrby Paulsen (S), Marianne Jelved (R), Pia Christmas-Møller og Henrik Qvortrup

Ud over politik, politik og politik byder kurset på en række andre arrangementer, bl.a. aftenforedrag, sangaften, koncert og et brag af en fest. Kurset ledes af RÆSON’s chefredaktør Stig Tackmann og indledes med et åbningsforedrag af studievært og kommentator Clement Kjersgaard.

For praktisk information og priser tjek: http://www.testrup.dk/korte-kurser/raeson.aspx