Ny arrangementserie fra RÆSON: Premiere med Poul Nyrup Rasmussen (21/11)

Ny arrangementserie fra RÆSON: Premiere med Poul Nyrup Rasmussen (21/11)

19.10.2011


RÆSON AFTEN. I en ny serie arrangementer vil RÆSON give ordet til en række danskere, der over en årrække har haft særlig indflydelse på dansk politik og samfundsudvikling. Den første gæst er fvh. statsminister Poul Nyrup Rasmussen, siden 2004 formand for de Europæiske Socialdemokrater. I november 2007, godt et år før Finanskrisen ramte Wall Street og truede med at sende verden ud i en ny recession, udgav han bogen “I grådighedens tid” (2007), der netop advarede mod udviklingen på finansmarkederne.

Arrangementet finder sted d.21/11 fra kl.19.30-21.30, i det store Christian Hansen-auditorium på Københavns Universitet (Øster Farimagsgade 5).

Arrangementerne i denne serie har den samme opbygning: Aftenens hovedperson indleder programmet med et foredrag om tidens største politiske udfordringer. Foredraget uddybes i et interview med ordstyreren, RÆSONs udgiver, Clement Kjersgaard. Derefter svarer hovedpersonen på spørgsmål fra et panel bestående af tre særligt inviterede gæster.

RÆSONs abonnenter får rabat på dette arrangement: billetprisen er for dem 125 kr. (rabat: 75 kr.). Et abonnement koster 250 kr./året (200 for studerende).

BILLETTER:
Pris: 200 kr. BESTIL BILLET
Rabatpris for RÆSONs abonnenter: 125 kr. BESTIL BILLET
Rabatpris for medlemmer af POLITIKEN PLUS: 150 kr. BESTIL BILLET

Om arrangementet: Alle medvirkende deltager uden at modtage honorar, idet indtægterne fra arrangementet går til RÆSON, som er totalt politisk uafhængigt og non-profit.